1e helft starten we goed zijn in mijn ogen de bovenliggende party

Primulastraat 15
7572AS
OLDENZAAL
tel. 0541-531844

1e helft starten we goed zijn in mijn ogen de bovenliggende party creëren kansen maar weten maar 1 x te scoren
De rust in met 0-1 ook Quick wist er 1 in te schieten 1-1 de rust in
2e helft starten we weer sterk maar al snel kregen we een gele kaart ?? Volgens mij moeten beide spelers er één hebben maar de steeds vreemder fluitende scheidsrechter dacht er anders over maar toch bleven we overeind na een mooie aanval over links wisten we de 1-2 te scoren niets aan de hand nú professioneel uitspelen dat lukte goed tot we balverlies leden op het middenveld ze speelde de bal direct in op hun beste speler die langs de verdediging glipte
Noodrem ❓❓ penalty
2-2 we probeerde het nog om de 3e te scoren ook nog div kansen maar hij ging er niet in

Om nog ff terug te komen op de scheidsrechter.  Ik had het idee dat hij deze wedstrijd niet in grip had en zijn eigen ding maar deed div vreemde beslissingen en bijna altijd in ons nadeel