WSV (intikker)

Divisie 3 D

24 februari 2024 10:15

R.G.F. Lenferink

5’ 1-0 Maro, assist Kihan
7’ 2-0 Liam S, assist Maro
20’ 2-1 WSV
— Rust —
50’ 3-1 Kick
55’ 4-1 Luuk
59’ 4-2 WSV
60’ 5-2 Luuk
63’ 5-3 WSV

“ATC’65 houdt aan de voorjaarsvakantie een geweldige week over!”

Nu het einde van de voorjaarsvakantie ten einde is maakt de JO13-1 de balans op; door naar de halve finale en de eerste drie punten in de nieuwe competitie!

Ondanks de vele afwezigen (5) door o.a. de wintersport, weten de thuisblijvers twee resultaten te behalen. Door de hulp van Noé, Kees (JO13-2) en Lize (JO12-1) konden wij telkens met voldoende spelers aan de aftrap verschijnen, dank voor jullie inzet! 💪🏻

Dan nu de wedstrijd van vandaag, WSV is een oude bekende van ons. Vorig seizoen tweemaal getroffen in de competitie en afgelopen januari nog in een oefenwedstrijd. Alle drie de wedstrijden gingen helaas verloren. De jongens waren er dan ook gebrand op om nu een keer aan het langste eind te trekken. ATC begon slordig en leverde veel ballen gemakkelijk in. Na een 5tal minuten kwam ATC meer in hun spel. Kihan werd in de diepte weggestuurd door Luuk en zette knap voor op Maro die de 1-0 kon binnen tikken! Twee minuten later was het weer raak, Jelmer bediende Maro in de diepte en hij kapte de keeper uit om vervolgens de bal voor een leeg doel naar Liam Sepp te spelen die eenvoudig kon binnen tikken. Hierna werd ATC overmoedig en kwam WSV meer in de wedstrijd. Door goed keepers werk van Levy werden enkele doelpogingen onschadelijk gemaakt. Helaas maakte WSV in de 20e minuut de aansluitingstreffer door een verkeerde terugspeelbal van ATC perfect uit te pakken, 2-1!

Na de rust was het heel anders, de ploegen waren slordig maar wisten niet elkaars fouten af te straffen, Kick en Maro kregen twee grote kansen maar op hun beurt zat de lat de bezoekers uit Apeldoorn in de weg. Het slotakkoord betekende uiteindelijk veel spektakel, Kick scoorde uit een onderschepping de 3-1 en Luuk de 4-1. In de 59e minuut deed WSV iets terug na slordig verdedigen van ATC en 25 seconden na de aftrap was het wederom Luuk die attent reageerde na een gekeerd schot van Kick, 5-2. WSV scoorde ver in blessuretijd nog de 5-3.