Zwaluwen Jeugd Beker O13 1/2 finales Groep 1 Halve finale

7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

"De eerste halte is gepasseerd!"

3' 1-0 Maro, assist Liam Sepp
8' 2-0 Sepp Kothman, assist Sem
13' 3-0 Liam Sepp, assist Luuk
13' 3-1 VV VIOD
24' 4-1 Liam Sepp, assist Liam Weustink
-- Rust --
41' 5-1 Liam Sepp, assist Guus
51' 6-1 Liam Sepp, assist Kihan
60' 7-1 Maro, assist Mees

Vandaag is een dag om nooit te vergeten. Vooraf is er uitvoerig vooruitgeblikt op de halve finale, supporters zijn opgetrommeld, de ultras van de North Side hebben bloed, zweet en tranen in de sfeeractie gestopt, het lente weer speelde goed mee en iedereen had goede zin. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldige ochtend!

Na de opkomst met een super sfeeractie was het tijd voor de wedstrijd. Onder toeziend oog van ongeveer, ca. 200 toeschouwers floot scheidsrechter Sauer voor het begin. ATC begon goed en trok de wedstrijd naar zich toe, binnen 3 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Op aangeven van Liam Sepp mocht Maro de openingstreffer maken. Een paar minuten later was het Sepp Kothman die raak kopte uit een voorzet van Sem, 2-0! Enkele minuten later was het weer raak, Liam Sepp mocht ditmaal zelf scoren uit een pass van Luuk, 3-0 binnen 13 minuten! Een droom start voor de thuisclub! Helaas stond ATC snel weer met beide voeten op de grond nadat nog geen minuut later VIOD optimaal profiteerde van een fout achterin, 3-1. De laatste 10 minuten van de 1e helft waren voor de gasten, zij gooiden er meer energie tegenaan en probeerde door te drukken. Toch was het wederom Liam Sepp die de voorsprong wist uit te breidden op aangeven van Liam Weustink. Werkelijk een werelddoelpunt, bergkampiaans werd zelfs gezegd, een geweldige actie werd opgevolgd door een verwoestend schot in de kruising, 4-1!

Na de rust was het wederom VIOD dat weer volop ging drukken in de hoop foutjes te forceren bij de thuisclub. Dit lukte goed en ATC kwam moeilijk van de eigen helft af. Loon na werken kwam er niet voor VIOD, het was juist ATC dat totaal tegen de verhouding in scoorde. Liam Sepp kwam na een pass van Guus voor het eerst met de bal in het strafschopgebied van VIOD en scoorde de 5-1. Het verzet was hiermee grotendeels gebroken. Tien minuten later was het wederom Liam Sepp die zijn 4e van de middag scoorde na een assist van Kihan, 6-1. VIOD kreeg hierna een vrije trap aan de linkerkant van de 16 meter. Deze schoten zij raak maar de scheidsrechter had nog niet gefloten waardoor het doelpunt niet telde. De herkansing belande bijna weer in het doel, maar Kihan kopte de bal van de lijn. Enkele minuten later hield Levy knap de bal uit het doel met een reflex in de korte hoek. Het slot akkoord was voor Maro, die na een pass van Mees richting doel ging. Hij kapte de tegenstander 2x uit en schoof beheerst raak om de eindstand op 7-1 te zetten.

Na het laatste fluitsignaal barstte een geweldige vreugde los bij het publiek en team! Voor nu lekker nagenieten met Pasen en volgende week komt Ijsselmeervogels op bezoek in Hengelo. Op 1 juni mogen wij het in de finale opnemen tegen CSV Apeldoorn, locatie en tijd nog onbekend! Publiek en North Side bedankt voor jullie steun en hopelijk tot bij de finale! Goed Pasen!