M.J.D. Parera

opmerkingen

Verslaggever: M. van Breene, Fotograaf: C. Parera

Onze pannakoning zal de rest van het seizoen niet meer spelen en dat zal een groot gemis zijn voor het team. We wensen je veel sterkte Beau! En trouwens ook sterkte voor Marinho (die heeft ook weer gevoetbald zo te zien). :-)

1e helft/ 1e kwart: er wordt afgetrapt door ATC en ze beginnen gelijk met druk te zetten en al snel volgen de eerste kansjes voor onze boys maar, het vizier staat nog niet op scherp. Als eerste is het Dylan die uit haalt en krult de bal lekker in de hoek, de 1-0 is een feit. ATC begint goed en blijft goed deze eerste kwart en er volgen nu veel kansen voor de boys. Mass komt tot twee keer net niet goed uit om te scoren, maar dan komt Rune met een schot op de keeper, helaas hij heeft hem maar in de rebound komt de bal weer voor de voeten van Rune maar, helaas hij schiet hard over. Weer is het Rune die met een mooie actie langs de lijn komt en hij geeft de bal voor op Dylan, Yess 2-0! Morris komt met een goede save maar dat zijn wel wel gewend van Morris. Dan toch tegen de verhouding in volgt de 2-1. Rune komt met een snel antwoord, BAM, 3-1, lekker schot hoor! De 1e kwart is gespeeld, ATC is een maatje te groot voor Excelsior tot nu toe, maar kunnen ze dit vasthouden?

2e kwart is begonnen: Al snel neemt ATC de wedstrijd weer in handen, Rune komt met een mooie draaiactie om zijn tegenstander en schiet heerlijk in de hoek 4-1. Maar dan toch de 4-2 weer uit het niets, maar de boys gaan door met wat ze al aan doen waren, druk zetten en kansen creëren en de kansen volgen elkaar snel op voor ATC maar, ze gaan er helaas niet in. Dan valt de 4-3 door een goede aanval van Excelsior, zo blijft het wel een spannende wedstrijd. Vervolgens is het antwoord van de boys geweldig! Casper komt met een hard schot, de keeper heeft de bal in 1e instantie maar Rune staat op de juiste plek, een makkelijk intikkertje 5-3. Excelsior probeert het wel om druk te zetten maar Julan staat prima te verdedigen en echt grote kansen volgen er niet voor de tegenstander in deze kwart. Als ze al zouden doorkomen staat Morris ook nog in ons doel en die passer je niet zomaar. Einde 1e helft.

Begin 2e helft: Excelsior begint sterker dan ATC en is wat dreigender nu, maar Mass komt met een antwoord van de boys maar helaas houdt de keeper de bal tegen. Excelsior is vervolgens toch de eerste die gaat scoren in deze 2e helft, ze maken de 5-4 en zo wordt hun harde werken beloont. Snel daarna volgt de 6-4 door Rune die de bal beheerst inschiet. ATC gaat nu door, twee grote kansen volgen elkaar snel op via Mass en Dylan maar gaan helaas niet raak. En dan volgt een hele mooie aanval ingeleid door Morris die de bal op Lars speelt en die vervolgens Dylan aanspeelt. Lars sprint naar voren en Dylan geeft de bal weer aan Lars en die haalt uit maar, de bal vliegt naast het doel. Jammer dat had een beter lot verdiend. Uiteindelijk belonen de boys zich zelf toch wel weer met een doelpunt van Rune 7-4 is de stand nu. Einde 3e kwart.

Laatste kwart: ATC is weer sterker en het is wachten op de volgende doelpunten van ze. Casper schiet uit de draai en schiet snoeihard in de verre hoek 8-4. Lars volgt met een schot van afstand die op de paal beland. Ondertussen zien we Morris nog met een heerlijke redding. Rune die vervolgens de 9-4 laat aantekenen. ATC speelt de wedstrijd keurig uit, al zal er nog een mooi aanval van Excelsior komen die beloont word met de vijfde doelpunt van ze. Maar onze boys zullen deze wedstrijd in stijl afsluiten met een mooie aanval ingeleid door Dylan, die de bal op Mass speelt, die dan wel de keeper tegenkomt maar die laat de bal los en daar stond Rune weer en maakt de laatste goal voor ATC, we fluiten af met 10-5.

De jongens hebben een goede wedstrijd gespeeld en in elke kwart waren ze uiteindelijk de betere. Vast houden dit boys op naar de volgende wedstrijd!