08-07-2017, ATC'65 - Achilles 12 5-4 (3-2)

Achilles '12 JO9-1

Onbekend (schot)
Tim Snijders (schot)

8 juli 2017 9:30

Met veel supporters aan de lijn begon de westrijd met een flitsende start. Binnen 5 minuten was het twee keer raak voor Achilles en keken onze jongens tegen een achterstand aan. Gelukkig wisten ze zich te herpakken en werd er gescoord door Thijmen. Duncan stond als een kei te keepen en ATC wist met een mooi doelpunt van Sven met een gelijke stand van 2-2 de rust in te gaan.
Na de rust gingen beide teams er weer fanatiek tegenaan. Er volgde een schot op doel door Achilles, maar Duncan stond zijn mannetje en liet de bal niet doorgaan! Aras kreeg een mooie kans, maar helaas... de bal wilde er (nog) niet in. Beide teams waren gebrand op een doelpunt. WEen kans voor Sven, maar jammer... de bal ging net over het doel. Een schot van Avchilles volgde, er was even verwarring langs de kant, maar de bal bleek naast te zijn geschoten. Bram vond het toen tijd om wel raak te schieten en bracht het team met een mooi doelpunt op een 3-2 voorsprong. Gyan kreeg in de strijd een bal op zijn gezicht... gelukkig was het evem tijd voor een tim-out en was het rust.
Om 9.55 uur werd de wedstrijd hervat. er volgt een flink strijd voor het doel waarbij Gyan van geen ophouden weet en Sven scoort en maakt de 4-2
Met het zonnetje erbij staan de supporters te genieten van een prachtige, fanatieke wedstrijd. De jongens van Achilles scoren en het wordt 4-3. al heel snel wordt er dan nog een keer gescoord en is het een gelijke stand .. 4-4. Tijd om weer wakker te worden voor ATC. gelukkig is het tijd voor rust!
Er volgt een spannend eind van de wedstrijd. Bram krijgt de bal van Gyan en scoort. het is 5-4! Dit is dasn ook de eindstand van dit spannende potje voetbal.