11-09-2017, ATC,65 JO9-1 - NEO JO9-2 14-2 (6-2)

Onbekend (schot)
Gyan Thoma (schot)

Onder 9, JO9-1, Groep 1 13

11 september 2017 18:00

Op een natte nazomeravond spelen onze jongens de inhaalwedstrijd voor de beker tegen NEO JO9-2. Waar NEO JO9-1 de dag ervoor de tegenstander was bij het toernooi van HSC'12, was het nu de beurt aan het tweede team van NEO.
De wedstrijd begon toen de scheidsrechter  brulde "beginnen, bij gebrek aan fluitje. ATC'65 begon direct met het vastzetten van de tegenstander. Deze wist niet waar ze het zoeken moesten. Ze kwamen niet aan uitverdedigen toe.  Binnen 5 minuten stond het drie nul door doelpunten van Thijmen, Bram en Gyan.  Voor de rust zorgen Aras (2x) en weer gyan voor de 6-2 ruststand.  De tegendoelpunten waren hoogstens schoonheidsfoutjes en een goed leermoment voor de jongens.
NEO was niet opgewassen tegn onze jongens. In de tweede helft was het weer eenrichtingsverkeer. Gyan, Thijmen en Sven zorgden voor een eindstand van 14-2. Onze jongens zijn klaar voor de beslissende poulewedstrijd tegen TVC  en de Hengelose kampioenschappen volgende week.