0 - 7

ATC'65 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, Groep 2 01

16 september 2017 10:30

Vandaag hadden we onze tweede bekerwedstrijd tegen Emos. Emos, stond eerste dus we moesten winnen. In het begin van de wedstrijd waren we nog redelijk gelijk aan elkaar. Maar al snel werden wij sterker. We kregen steeds meer kansen.

Na een mooie aanval over rechts werd Sara aangespeeld en die schoot toen rustig rechts langs de keeper de 1-0 binnen. Emos probeerde toen wat meer eruit te komen, maar onze verdediging met Tess, Ilse, Mia en Carmen en onze keeper Asha, liet niets door.

Wij bleven kansen krijgen. Merle eerst door het midden, maar ze schoot net naast. Kort daarna krijg Lizzy de bal van Merle en schiet ze de 2-0 binnen. Aanval na aanval kwam nu en na een afvallende bal schiet Meike de 3-0 binnen. Emos probeert het nog met wat afstandsschoten maar Asha houdt er een goed tegen en de rest gaat naast of wordt verdedigd. Zo gaan we de rust in.

In de tweede helft begon Emos wat beter dan ATC en komt met wat aanvallen. Via Maud op rechts kwamen we er toch uit en de mislukte voorzet van Maud belandt zo in de Goal (4-0). Daarna is ATC weer beter en via Lizzy, Mia en weer Lizzy wordt het nog 7-0.

Het was een goede wedstrijd van ons en we zijn nu al eerste van de poule terwijl we pas 2 van de 3 wedstrijden gespeeld hebben.