Bekerwedstrijd uit tegen BWO JO9-1 op een regenachtige ochtend

7 - 4

ATC'65 JO9-2

Onder 9, JO9-2, Groep 1 18

9 september 2017 8:30

Het verslag geschreven met een RSI Sniper oog ?? Een voetbalwedstrijd voor F2 heeft 4 helften en dat is maar goed ook. Eerste helft 6-0 achter en we zijn wakker. Start van de tweede helft; wit naar wit was de tip vanaf de zijlijn en dat is wat de jongens deden en kregen steeds meer controle over het spel. Een strakke actie en pass van Finn op Dani zorgde voor een dreigend moment en ondanks dat ons eerste doelpunt in de lucht hing viel die aan de kant van BWO. Weer een strakke pass en nu van Dani naar Koen, ATC komt in het spel, zet meer druk en met een strak schot op goal van Dani is het eerste wapenfeit gezet. De goal komt eraan, Dorian zet een schaar in, de bal wordt wat over een weer gespeeld en uit een snelle counter, met een flitsende combinatie scoort Dorian de 1e goal. Jaaaa! De opluchting is zichtbaar en F2 gaat vrijer voetballen. Op naar die tweede goal. Loek maakt een actie langs de lijn en schiet met scherp op goal waar een corner uit ontstaat. De corner wordt goed genomen en boem een schot van Sven en Dani maakt de 7-2. Verschillende acties langs de lijn worden ingezet en de wedstrijd lijkt gecontroleerd te worden door de jongens. Dani zet een lekkere dribbel in, past naar Koen en deze haalt uit. Helaas, net mis maar wat een schot. Dan komt de mooiste actie en goal van de wedstrijd. Een combinatie die we kennen van de jongens, van achteruit wordt de actie opgebouwd door Glenn, die de bal naar Loek speelt. Deze zet een flitsende dribbel in speelt de bal strak naar Dani die geen moment twijfelt en een heerlijke goal maakt. Super mooi samengespeeld, wat genieten! 7-3 is de stand en we gaan door want we ruiken meer. Tijd is nu onze tegenstander want de klok tikt rustig door. Er volgt nog een actie van Koen waar een corner uit komt. Een stilstaand moment die we voortreffelijk benutten dankzij een waanzinnige goal van Dorian. Eindstand 7-4. En trouwens, Teun tjongejongejonge wat heeft hij weer een hoop ballen uit de goal gehouden. Met zijn reflexen en vele reddingen bleef de F2 in de wedstrijd. Morgen nieuwe kansen want dan voetballen de jongens weer een toernooi in Haaksbergen. Dan kunnen we direct het verlies weg poetsen want ook daar staat BWO F1 op het programma naast NEO en Eibergen. #FORZAF2