9 februari 2019 19:30

Doelpuntenmakers: Lubberink (3x), Scholten, Krake

Opstelling: Ensink; Van Stein Callenfels, Peters, Van der Brug, Sediqi; Keuler (80' Bijl), Peters (80' Coban), Scholten; Krake, Lubberink, Gigengack (85' Wilms)

Verslag:

In een wederom spannende derby heeft ATC'65 te midden van grote publieke belangstelling weten te winnen van Achilles'12. In de eerste helft nam de thuisploeg, na een zenuwachtige start, terecht een 2-1 voorsprong door goals van Lubberink en Scholten. De tegengoal op slag van rust uit een vrije trap was een tegenvaller voor de withemden.

In de tweede helft zette ATC'65 haar spelniveau voort. De organisatie stond als een huis en via Krake en opnieuw Lubberink liepen de gastheren uit. Echter kwam een uiterst effectief Achilles'12 knap terug tot 4-3 en na een bevrijdende treffer van Lubberink opnieuw tot 5-4 via spelbepaler Wilens. Na nog eens 8 minuten blessuretijd en een overkill aan gele kaarten was de overwinning daar.