2e klasse J

10 maart 2019 14:00

Opstelling: Ensink; Van Stein Callenfels (57' Keuler), Peters, Sediqi (70' Bijl), Martina; v/d Brug, Peters, Scholten; Krake, Lubberink, Wilms (70' Coban)

Verslag:

Nadat het ATC'65 de afgelopen drie keer niet lukte om SC Overwetering te verslaan, was vandaag de dag aangebroken dat alles werd rechtgetrokken. Op basis van een uitstekende 1e helft had de wedstrijd al beslist moeten worden, ware het niet dat kansen onbenut bleven en goals werden afgekeurd wegens buitenspel. Scholten vond wel twee keer het net. Eerst op aangeven van Wilms, later op aangeven van v/d Brug. Toen de scheidsrechter voor de rust floot waaiden de spelers letterlijk en figuurlijk de kleedkamer in.

Na rust werd, na een matig begin, met behulp van enkele wissels, de organisatie staande gehouden en werd in het laatste kwartier uitgebouwd naar 4-0. Ook dat had, door een slordige eindpass of eindkeuze, eerder gekund. Maar toch! Eerst was het de rug van Scholten die een harde vrije bal van Coban binnen toucheerde. Vlak voor tijd was het Krake die dan toch zijn goal prikte op aangeven van opnieuw Coban. Dat de nul werd gehouden was prima, al was het verdedigend soms onvolwassen. Overwetering deed er echter niets mee en dus bleven de foutjes verbloemd.

Al met al een goede overwinning en teamprestatie. Komend weekend wacht kemphaan Schalkhaar, dat ATC'65 in Hengelo op een nederlaag trakteerde.