24 maart 2019 14:00

Doelpuntenmakers: Lubberink, Scholten, Krake (2x)

Opstelling: Ensink; Van Stein Callenfels (79' Kieft), Peters, v/d Brug, Martina (46' Sediqi); Keuler, Peters, Scholten; Krake, Lubberink, Gigengack (67' Bouwmeister)

Verslag:

Vanmiddag won ATC'65 uiteindelijk overtuigend van Vogido 1. Uiteindelijk, want aanvankelijk had de thuisploeg enige moeite met de blauwzwarten. Na een goed begin, waarin Lubberink de thuisploeg beheerst op een vroege voorsprong bracht, haperde de ATC'65-machine een beetje in het resterende deel van de 1e helft en kwam Vogido op 1-1, tevens de ruststand.

Na rust een veel beter ATC'65. Door een omzetting werd het gevaar van Vogido geneutraliseerd en combineerde de thuisploeg naar hartelust. Dit met de hernieuwde voorsprong als gevolg door een droge knal van Scholten. Deze voorsprong werd daarna uitgebouwd door twee goals van Krake. Vogido oogde kapot gespeeld, ontving nog een rode kaart en mocht nog tevreden zijn dat ATC'65 niet al haar kansen benutte.

Daarmee een zege op basis van een goede tweede helft, waarbij de felicitaties naar Joris Bouwmeister en Sam Kieft kunnen. Zij maakten hun competitiedebuut in ATC'65 1.