Onbekend

Opstelling:

Ensink, Tanke (30' Martina), Jansman, Peters, Selfhout, Keuler, v/d Brug, Sediqi (75' Beuting), Van Breemen, Lubberink (65' Nijland), Krake

Verslag:

Een domper mag de opening van de tweede seizoenshelft genoemd worden. Na een prima voorbereiding met goede resultaten lukt het de Hengelose equipe niet om degradatiekandidaat Vogido te verslaan. Dit gebeurde, ondanks het feit dat ATC'65 bij vlagen niet verkeerd speelde. In de eerste helft vergat het zichzelf echter te belonen, zoals wel vaker dit seizoen. Grote kansen waren er voor Krake (paal), Lubberink (voorlangs) en Van Breemen (op de keeper) naast vele andere iets minder grote mogelijkheden. En daarmee werden de gasten in de wedstrijd gehouden en moest ATC'65 in de tweede helft uiteraard het tempo nog een tandje hoger leggen om tot een forcering op het scorebord te komen.

Dan moest het maar in de tweede helft gebeuren, maar opnieuw was de doelman van Vogido een aardige "sta in de weg". Het veldspel van ATC'65 liet Vogido hooguit tegenhouden, tot ongeveer halverwege de tweede helft. Vogido werd gesterkt door het feit dat de brilstand op het scorebord bleef staan en werd via invaller Verschoor ineens gevaarlijk uit een counter (die op de lat belandde). Ongeveer twintig minuten voor tijd kregen de gasten van de arbiter een hoekschop cadeau en uitgerekend deze werd binnengekopt door Dilling, 0-1. Doordat in het slot ook andere kansen (van onder andere Van den Brug en Beuting) niet tot een goal kwamen, was de nederlaag helaas een feit.