Kevin v/d Brug (2x), Lars Nijland

Opstelling:
Ensink, Martina, Jansman, Peters, Selfhout, Keuler, Sediqi (85' Oude Veldhuis), Van Breemen, v/d Brug, Lubberink, Krake (75' Nijland)

Verslag:

ATC'65 1 heeft op bezoek bij concurrent Eilermark 1 een overwinning behaald. In Glanerbrug wonnen de Hengeloërs met 1-3. Op het spel viel weinig aan te merken, behoudens een lastige openingsfase was het initiatief voor de gasten. De thuisploeg had moeite om ATC'65 conditioneel bij te benen. In de eerste helft bleef de brilstand op het scorebord.

Na rust opende ATC'65 sterk waarbij v/d Brug met een uiterste inspanning de keeper verschalkte, 0-1. Vlak hierna peerde De Vries van Eilermark een vrije trap van 35 meter onberispelijk op de paal, waarbij de rebound voor Eilermark was, 1-1. De withemden gingen niet bij de pakken neer zitten en dwongen via opnieuw v/d Brug en innvaller Nijlant alsnog de zege af, 1-3.