Van Breemen, Krake, v/d Brug

Opstelling:
Ensink, Tanke, Jansman, Peters, Selfhout (80' Hooge Venterink), Keuler, v/d Brug (80' Oude Veldhuis), Sediqi (70' Coban), Van Breemen, Lubberink, Krake

Verslag:

ATC'65 heeft voor het eerst sinds hele lange tijd weer aartsrivaal BWO weten te verslaan in competitieverband. In de laatste wedstrijd voor de winterstop wonnen de mannen in wit de derby met nipte cijfers. Het overwicht was vandaag duidelijk voor ATC'65, dat verschillende uigespeelde kansen op de mat legde. Na al gelijk een aantal dreigende momenten in de beginfase, scoorde van Breemen na tien minuten spelen de openingstreffer. Echter leidde slecht uitverdedigen 30 seconden later alweer de gelijkmaker in, waardoor de gasten opnieuw op jacht moesten naar de voorsprong. Na flinke kansen voor onder andere v/d Brug (eerst een schot op de paal, daarna een schot op de keeper), Sediqi (paal) en Lubberink, wist Krake alsnog de 1-2 knap binnen te koppen.

Na rust hadden de spelers van ATC'65 de wedstrijd in het slot moeten gooien. In het eerste kwartier drie zeer grote kansen voor Lubberink, Krake en Van Beemen, na prima aanvallen. Een kwartier voor tijd viel dan alsnog de 3-1, toen v/d Brug een aanval over de rechterflank afrondde. Dat er uiteindelijk nog een 3-2 op het scorebord terecht kwam, had ATC'65 aan zichzelf te wijten. Ware het niet dat de voorzet en kopbal van BWO uitstekend op maat waren. Na het laatste fluitsignaal weten de ATC-ers dat ze drie punten kunnen bijschrijven en dat is toch wel lekker. Het veldspel bood zowel perspectief, in die zin dat de mannen geleerd hadden van de doordeweekse bekersessie, en overigens ook nog genoeg ruimte voor verbetering. Fijne kerstdagen!