0 - 4

Silvolde 1

16 augustus 2020 14:00

Dennis Reuvers (SHO)

De derde oefenwedstrijd werd onder een brandende zon afgewerkt tegen Silvolde, dat op bezoek kwam op Slangenbeek. In de eerste helft waren, nadat keeper Ensink eenmaal moest ingrijpen, de kansen voor de thuisploeg. Zo waren Jansman, Van Breemen, Selfhout en Van Be, een aantal meermaals, dichtbij een treffer. Helaas vergaten de withemden het gedegen spel en overwicht te verzilveren.

Na rust aanvankelijk opnieuw twee behoorlijke kansen voor ATC'65. Boitelle schoot van dichtbij over en Selfhout raakte de paal. Silvolde bleek effectiever, want een diepe hoge pass werd na uitstekende aanname en dito vervolg beheerst afgemaakt. Silvolde toonde in het vervolg haar kwaliteiten en daarop had ATC'65 onvoldoende antwoord. Een paar momenten van niveau leidden tot de - ietwat geflatteerde - 0-4 nederlaag.