ATC'65 1 (zon)

2 augustus 2020 14:00

Onbekend

In Zieuwent hervatte ATC'65 1 zondagmiddag de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen RKZVC 1. De hoofdklasser is inmiddels een jaarlijkse oefentegenstander. Doorgaans levert het onderonsje een leuke pot voetbal op.

Dat was ook dit seizoen weer het geval. In de eerste helft een spelbeeld waarin ATC'65 relatief veel in balbezit was, maar weinig tot kansen kwam. Datzelfde gold voor RKZVC, dat halverwege de 1e helft echter genadeloos toesloeg toen spits Stokhorst tot twee keer toe na balverlies van de gasten wist te scoren, 2-0. Hoewel ATC'65 dus best leuk voetbalde, was de thuisploeg veel geslepener door de rijen gesloten te houden en in omschakelmomenten direct te versnellen de diepte in.

Na rust had Krake, op aangeven van Van Breemen, de 1-2 op de schoen. Alleen tegenover de keeper mikte de spits naast de verkeerde kant van de paal. Gelijk hierna maakte RKZVC een einde aan de spanning door vanuit een hoekschop te gemakkelijk 3-0 te scoren. In de tweede helft waren de Hengeloers echter gevaarlijker. Ondanks kansen van Van Breemen (schot gered door de keeper), Ten Dam (1v1 met de keeper) en Kokenberg (kopbal uit de bovenhoek geslagen door de keeper) kwam het niet tot scoren.