Stevo 1

0 - 3

ATC'65 1 (zon)

20 augustus 2020 20:00

In een doordeweekse oefenpot mochten de Hengeloërs opdraven in Geesteren om tegen STEVO 1 te spelen. Op een keurige grasmat lag in de eerste helft het initiatief bij ATC'65. Echter had het moeite om de bal onder de druk van STEVO goed in de ploeg te houden. Waar STEVO een aantal keren gevaarlijk was, kon dat ook van ATC'65 gezegd worden. Nadat Krake tweemaal grote kansen mistte, scoorde Van Breemen de 0-1. Daarna had Van Breemen de score moeten verdubbelen.

In de tweede helft waren de gasten heer en meester. STEVO kon het hier en daar ook niet belopen, maar dan moet je het nog wel afmaken. Dit deden de Hengeloers. Middenvelder Wilms rondde een mooie aanval beheerst af en andere middenvelder Van Breemen deed hetzelfde, 0-3. Krake had na een mooie voorzet van Van Bel nog een doelpunt moeten maken, maar was ongelukkig in de afwerking.