RKHVV 1

1 - 1

ATC'65 1 (zon)

26 augustus 2020 19:30

ATC'65 1 heeft de oefencampagne afgesloten met een gelijkspel tegen RKHVV 1. In Huissen werd het 1-1. In de eerste helft vielen geen doelpunten, al waren de gastheren wel een paar keer dichtbij. Het was een wedstrijd op een hoog tempo tussen twee ploegen met een aantrekkelijke spelopvatting. De ATC-ers moesten flink aan de bak.

Na rust bleef dat zo. Uit een inworp en een snel vervolg maakte RKHVV 1-0. In het verdere verloop gingen de Hengeloërs steeds beter om met de omstandigheden. Een mooie aanval van achteruit leidde de 1-1 in, afgemaakt door Jansman. Na deze goal hadden de gasten het resterende deel van de wedstrijd controle. Gescoord werd er niet meer.