ATC'65 1 (zon)

Groep 1 02

13 september 2020 14:00

L. (Lennart) Fledderus

In Raalte speelde ATC'65 tegen Rohda Raalte haar laatste bekerwedstrijd. In de 1e helft hadden de Hengeloërs een licht overwicht en waren via Krake (2x), Van Breemen en Boitelle dichtbij een doelpunt. De thuisploeg bleef echter gevaarlijk in momenten waarop ruimte werd gegeven in de mandekking. Vlak voor rust bracht Peppels, na een snelle combinatie, de gastheren op voorsprong.

Het verschil tussen beide ploegen zat 'm in de handelingssnelheid op de helft van de tegenpartij. Waar het veldspel en de kansverhouding minimaal in evenwicht waren (Krake en Jansman waren opnieuw dichtbij na goede aanvallen), deed de thuisploeg wel wat ATC'65 niet lukte: versnellen en scoren. Eindstand 3-0. Desondanks voldoende voor ATC'65 om door te bekeren.