5 - 0

Gramsbergen 1

Groep 1 02

29 augustus 2020 17:00

In de eerste bekerwedstrijd ontving ATC'65 zaterdag tweedeklasser Gramsbergen, dat in de eerste vijftien minuten een degelijke indruk maakte. Echter na verloop in de eerste helft kreeg de thuisploeg de overhand en wist het via Krake en Selfhout de voorsprong te nemen, 2-0.

Na rust speelden de gastheren de wedstrijd verder uit met een paar aantrekkelijke momenten. Naast goed uitgespeelde doelpunten van Van Breemen en Krake (2x) mikte Wilms van grote afstand op de kruising. Een overtuigende start in de beker. In het vervolg zal blijken wat de exacte waarde is.