Twickelerblokweg 9
7621BG
BORNE
tel. 074-2663632

NEO-ATC’65 - Vanaf de aftrap zette NEO direct druk en kwam er in de 6e minuut een corner uit hun aanval. Wij probeerde van onze goal af te voetballen om toch onder de druk van NEO uit te komen maar hierdoor gaven we wel weer wat meer ruimte achterin. In de 8e minuut waren we gevaarlijk in de 16 van NEO met een mooie voorzet welke wij helaas niet konden afronden. NEO kon hierdoor direct counteren waar een doelpunt uit kwam 1-0. Marit had veel te doen en hield gelukkig veel kansen van NEO uit het doel. In de 15e minuut veroverde Ise de bal door goed te blijven jagen op de tegenstander. Ze gaf een mooi diepte pass op Sara die daardoor gevaarlijk in de 16 kwam maar goed werd verdedigd. In de 19e minuut scoorde NEO weer, 2-0. Wij gingen direct weer in de aanval kwamen over links via Fleur voor de goal, jammer genoeg wou de bal er maar niet in. Aan de andere kant lukte dit makkelijker en in de 30ste minuut kwam NEO door een pass over Noortje heen op 3-0. Zo gingen we de rust.De tweede helft begonnen we sterk en hadden veel balbezit. We probeerden alles zoveel mogelijk voetballend op te lossen. Geen blinde ballen meer naar voren maar proberen balbezit te houden. Fleur kwam hierdoor vaak gevaarlijk over links en we begonnen meer kansen te creëren. Een schot op de goal van NEO en een fout van de keeper zorgde ervoor dat Nanouk kon scoren, 3-1. Toch viel er wederom een tegengoal omdat wij toch vooruit wilden blijven voetballen, 4-1.
We gaven niet op en lieten ons niet uit de wedstrijd brengen desondanks de stand. Wij scoorde de 4-2 vanuit een corner, doelpunt van Roos. De tegenpartij probeerde met alle macht onder de druk van ons uit te komen waardoor ze toch nog de 5-2 konden scoren. De laatste goal kwam uit een voorzet van Ise welke afgerond werd door Roos, 5-3. Dit was helaas ook de eindstand maar de tweede helft waren wij absoluut de betere partij. Echt een ontzettend goede wedstrijd met veel strijd. Wij hebben het seizoen met veel strijd en inzet af gesloten.