2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 05

Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Na 2 uitwedstrijden eindelijk de 1e thuiswedstrijd tegen SV Almelo, op papier een makkelijke tegenstander maar van te voren afgesproken om volle bak gas te geven en niet te kijken naar de uitslagen hiervoor. Al snel staan we 2-0 voor door een doelpunt van Araz assist van Aram en een doelpunt van Henrik Rinze assist Ferdi. Je zag binnen 10 minuten aan alles dat wij de betere ploeg zijn en we hier moeten gaan werken aan het doelpuntensaldo. Een mooie 3-0 van Dorian die hem alleen maar hoeft in te tikken na opnieuw een assist van Aram. De 4-0 kwam uit een penalty van Ferdi waarbij we over de rechter kant er goed uitkwamen, een mooie solo van Jelte die werd neergehaald in het 16 meter gebied. 4-1 was van Almelo die er door de laksheid in de omschakeling van Atc uitkwam. Met 4-1 de rust in, waarbij de staf nog niet tevreden was over de instelling van de jongens. Het omschakelen moet echt een stuk beter en we moeten nu echt richting de 10 doelpunten gaan. De jongens begonnen scherp aan de 2e helft en maakte snel de 5-1 door een kopbal van Jelte assist van Ferdi. Hierna bleef het eenrichtingsverkeer en werd het uiteindelijk 9-1. Doelpuntenmakers: Dorian, Ferdi 2x en Araz uit assist van Araz, Dorian en Aram. Positief over de 2e helft!