Zwaarbevochten winst, dik verdiend - ATC'65

Zwaarbevochten winst, dik verdiend

Zwaarbevochten winst, dik verdiend

Hulzense Boys VR1

3 - 4

ATC'65 VR1

Onbekend (afstandschot)
Lizzy Rohaan (schot)
Assist: Roos ten Dam
Marleen Bos (schot)

Competitie

3e klasse K

Datum

15 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

A. Klamer

Accommodatie

Sportpark Smidserve
G H Kappertstraat 45
7443RB
NIJVERDAL
tel. 0548-610823

Zaterdag 15 oktober Hulzense boys VR1 - ATC'65 VR1 een competitie wedstrijd waarbij we de punten toch eens moeten binnenslepen. Een volledig nieuwe tegenstander voor ons. We hebben deze wedstrijd ongelofelijk moeten knokken met het hele team. Tot in de laatste minuut bleef het spannend maar de punten gaan mee naar Hengelo! En dik verdiend.

De wedstrijd is nog maar net van start en we komen voor de goal van de tegenstander, keer op keer. De bal wil er telkens net niet in, de keeper staat goed te keepen. Helaas herkennen we dit maar al te goed. En na al onze kansen die we hebben gecreëerd vliegt de bal, jawel, in onze eigen goal. We staan alweer achter en als je denkt dat de moed niet verder in de schoenen kan zakken volgt daarop ook de tweede goal voor Hulzense Boys VR1.
Waar we dan wel heel erg goed in zijn is hoop houden en blijven voetballen met het team. En dat loont ons uiteindelijk, na eerst nog eens mega veel kansen die er niet invliegen, opent Joyce vanaf de linker flank en schiet ze van een afstand de bal op goal. In eerste instantie weet de keeper deze op te vangen maar door de vele regen vliegt de bal toch tussen haar handen door. De tweede goal is een hele mooie, doordrukken, rust behouden, vrije speelsters opzoeken, combineren en uiteindelijk is het Lizzy die de bal weet binnen te schieten.

We weten waar de kansen liggen, en lezen de wedstijd goed. Dat maakt het dat we onszelf nog eens kunnen belonen met een goal. Nu is het Jessie die de druk hoog houdt en de bal binnen kan schieten. Wat een ontlading! Iets daarna valt de bal, na een goede opbouw via de rechter flank, op de 16 meter en is het Marleen die de bal vanuit de spits positie oppikt en binnenschiet in de lange hoek. Dit weten we goed vol te houden. De tegenstander wordt een stuk feller en we merken dat we de laatste minuten vol moeten maken. Helaas komt de tegenstander terug met nog een doelpunt waardoor het veel te spannend wordt in de laatste minuten. MAAR.. het is ons gelukt en we eindigen de wedstrijd met winst! Ein-de-lijk.

Volgende week spelen we niet, die week erop spelen we thuis tegen ZZC'20 VR1, zien we je dan weer?

Uitslag: 3-4  in het voordeel van ATC'65 VR1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!