1-6 winst in Borne - ATC'65

1-6 winst in Borne

1-6 winst in Borne

NEO MO11-1

1 - 6

ATC'65 MO11-1

35'
59'

Datum

22 oktober 2022 9:30

Accommodatie

Sportpark De Boshof
Plakstraat 6
6645KL
WINSSEN
tel. 0487-521646

Vandaag staat er een vriendschappelijk duel op de agenda tegen de MO-11 meiden van NEO Borne. Onze selectie bestaat sinds deze week uit 13 speelsters met Tess als nieuwkomer. Tess heeft drie keer meegetraind en wilde graag onderdeel uitmaken van dit leuke meidenteam van ATC'65. Tess doet ook aan Teakwondo en dat is terug te zien in haar manier van verdedigen. Geen angst en direct de confrontatie zoeken. Top! 

Tijdens de wedstrijd vandaag was er veel support van ouders, vrienden en familie en dat is altijd leuk voor de meiden. Ook de Opa en Oma van Iris uit Friesland waren aanwezig en daardoor speelde Iris de wedstrijd van haar leven. Met maar liefst 4! goals zorgde Iris voor de 1-4 voorsprong. Ons meiden team speelt elke week beter samen en ook de ruimtes worden goed benut. Zelfs zonder onze spits Sanna werd er goed gescoord. Nienke maakte ook twee doelpunten wat zorgde voor een mooie uitslag. De meiden speelden goed positiespel waardoor er minder balverlies was en de aanval sneller op gang kwam.

Tess heeft haar eerste wedstrijd gespeeld met rugnummer 16 en samen met dit topteam wordt het genieten in de tweede fase van de competitie. Komende week spelen wij uit bij Excelsior 31 Rijssen MO11-2 en daar gaan wij onze vorige nederlaag proberen om te buigen naar een overwinning. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!