Winterkampioenen ATC'65 *UPDATE4*

15 december 2018 8:00

Randell Schwab

Ook dit jaar zijn er weer een aantal elftallen van ATC die het kampioenschap mogen vieren.
Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet van de winterstop!

JO15-2

Onder ruime belangstelling van ouders, opa’s en oma’s stond vandaag JO15-2 uit bij NEO op het voetbalveld. Na een kleine 10 minuten vertraging kon de wedstrijd beginnen. De jongens legde een goede wedstrijd op de mat. Ze gingen met een 3 - 0 voorsprong de rust in. In de tweede helft werd nog 1 keer gescoord en was het feest.

JO15-2

JO13-3

JO13-3a
JO13-3b

JO19-3

Vorige week 1 dec, met nog twee wedstrijden voor boeg, is A3 kampioen geworden in de tweede klasse. Nul verloren, goed gespeeld. Knap compliment voor de kerels, zeker als je bedenkt dat de mannen bij gebrek aan een atc-trainer zichzelf trainen, tweemaal per week. Discipline en de wil om te winnen. Kijk eens wat deze 18 jarigen kunnen én wat er nog meer kan! Gefeliciteerd heren, namens alle ouders en leiders!

JO19-3
JO19-7

Op zaterdag 8 december werd JO19-7 kampioen in de 4e klasse 10. Net als in de voorjaarscompetitie werd het kampioenschal behaald door van de directe concurrenten te winnen. Hoewel er op woensdagavond 21 november nog verloren werd van Sportlust Glanerbrug, konden we de schade op 1 december herstellen door tegen directe concurrent De Esch wel overtuigend te winnen met 0-4.

In de kampioenswedstrijd leek het in de eerste helft nog even mis te gaan. Omdat we zo mak als een lammetje speelden, stond SDC bij rust terecht voor met 0-2. Gelukkig wisten we tijdig het tij te keren en een geweldige 2e helft te spelen. Uiteindelijk wonnen we met 5-2 en kon het feest losbarsten.

JO19-7

JO19-6

Na een stroeve start met een spannende ontknopping van de competitie is het jo-19 6 4e klasse 11 gelukt kampioen te worden. Er moest met mininaal 3 doelpunten verschil gewonnen worden en het werd overtuigend 6-0!